Dogodki

Leto 2012
Dogodke smo razdelili na 3 kategorije: "Mladički" ,"Razstave" in " Vsakdanjik".
Mladički


- 31.12.2012 Vsi mladički so našli ljubeče lastnike.
leglo e

Na vrh

Razstave


- 8.&9.12.2012 Še zadnja razstava v letošnjem letu. CACIB Wels, Avstrija. Ta vikend smo namenili samo naši vzhajajoči zvezdi, Kasji, saj je njen polbrat Buxi že izpolnil pogoje za Avstrijski šampijonat. Kasja se je pod sojenjem specialistk iz Nemčije odlično odrezala saj je osvojila 2xCAC, 2xCACIB in BOS!! Najbolj pa smo ponosni na kritiki, ki ju je prejela:
Christine Dierolf (prevedeno v slovenščino): Močna, zelo atraktivna svetlomodra serka pravilne velikosti, Odlično oblikovana glava, odlična dolžina vratu, zelo kompaktna, kvadratno telo, pravilno nastavljen rep, odlični koti, pravilno močne kosti, privlačna dlaka, zelo živahno gibanje z veliko izkoraka in pravilnim odrivom, tipično mahanje z repom, hrbtna linija ostaja ravna, pravilno gibanje zadaj, spredaj nekoliko ožja pri tačkah, zelo rutinirano obnašanje.
Petra Bannach (prevedeno v slovenščino): 2 leti stara psička, v celoti skladno grajena, ekspresivna ženska glava s pravilnimi podrobnostmi, zelo močan vrat, ki gladko prehaja v hrbtno linijo, pravilno nastavljen rep, izjemno postavljena ramena in nadlaket, odlično razvit prsni koš v vseh pogledih, zelo dobra spodnja linija, izjemno in skladno okotena, kosti nog v razmerju s telesom, zaprte, dobro oblazinjene tačke, svilena in pravilno urejena dlaka, prikazuje tipično pasmi primerno gibanje z dobrim pokrivanjem prostora, z najboljšim izkorakom in odrivom, popolnoma zanesljivo obnašanje, dobro prezentirana, pravi šampijon.

Na vrh

- 1.12.2012 Tokrat smo se odpravili na Slovaško, na razstavo CACIB Nitra. Ponovno sta sodnike očarala oba, Buxi in Kasja, saj sta pod sojenjem specialista iz Češke zmagala v svojih razredih ter oba osvojila naziva CAC! Buxi je tako tudi postal SLOVAŠKI ŠAMPIJON!!

Na vrh

- 16.11.2012 Smo obiskali klubsko razstavo v Zagrebu. Sodil je specialist za angleške koker španjele iz Italije, Alberto Cuccillato. Tokrat smo poleg Kasje razstavljali še našega odraslega samca, Buxija. Oba sta se izkazala, saj sta od sodnika dobila odlična opisa, oba sta bila prva v razredu šampijonov ter postala KLUBSKA PRVAKA! Naslov najlepšega predstavnika pasme je dobil Buxi, Kasja pa je pristala takoj za njim z nazivom BOS!
Kasja BOS, Buxi BOB
Na vrh
- 23.9.2012 je Kasja še enkrat dokazala da je iz pravega testa! Tokrat je na CACIB Pohorje osvojila odl.1, CAC, CACIB in BOS! To je njen četrti zaporedni CACIB!
Kasja MB
Na vrh- 14.-16.9.2012 Smo razstavljali Kasjo (Tamalanna Cassia Corymbosa) na Slavonija (1xCAC, 2xCACIB) razstavah na Hrvaškem. Osvojila je 3xCAC, 2xCACIB, 2xBOB in BEST OF GROUP!! S tem je tudi izpolnila vse pogoje za Hrvaškega razstavnega prvaka!
Kasja-BOG  Kasja
Na vrh- 9.9.2012 ponoven uspeh mlade Cici - Tamalanna Dolichea Nigra. Tokrat na razstavi v Nemčiji "Jagd spaniel club show" kjer je bilo prijavljenih 90 angleških koker španjelov. Sodnik za psice je bil Rudy Feyaerts - BE (Billsor psarna), ki je Cici nagradil z odl.1 in nazivom CAC! Iskrene čestitke Mildred!
Na vrh- 2.9.2012 smo dobili odlične rezultate od Mildred Ockers, ki je lastnica Cici - Tamalanna Dolichea Nigra. Razstavljala se je v Nemčiji na Rheda-Wiedenbruck klubski razstavi kjer je osvojila odl.1 in CAC v razredu vmesnih! čestitke Mildred!
Tamalanna Dolichea Nigra
Na vrh- 1.9.2012 smo obiskali Češko specialno razstavo za angleške koker španjele. Pri nas prireditve te vrste niso razširjene zato je odhod čez mejo obvezen. Sodila sta angleška specialista in vzreditelja Sue in Doug Telford (psarna Courtmaster). Zelo smo ponosni, da smo dobili potrditev tako za Kasjo, ki je osvojila v razredu 7 vmesnih psic 1 mesto z odlično oceno in nazivom CAC, kot tudi za Buxija, ki je bil odličen 2 z rCAC v razredu šampijonov!
kasja  buxi
Na vrh- 26.8.2012 je na CAC Trbovlje nastopil Buxi, osvojil je odl.1, CAC, BOB in tretje mesto v 8 FCI skupini!
buxi
Na vrh- 25.8.2012 je Kasja osvojila svoj prvi hrvaški CAC in BOS v Koprivnici! Tako je naredila prvi korak proti hrvaškemu šampijonatu.
kasja
Na vrh- 20. in 21.7.2012 smo obiskali razstavo na slovaškem (CAC in CACIB Velka Ida).
Buxi je osvojil CAC in rCAC, Bella pa 2xCAC in rCACIB ter tako postala Slovaški šampijon!
Bella-Buxi

Na vrh
Vsakdanjik-10.10.2012 Kasja in Bella
Bella enjoying- 30.8.2012 Bella in njena lastnica Neža sta nas obiskali ter poskrbeli za nekaj vrtnih del..
Bella enjoying  Bella enjoying
Na vrh